Кадър Нова твПреди време Нова тв разказа историята на Теди -

...
Кадър Нова твПреди време Нова тв разказа историята на Теди -
Коментари Харесай

История с щастлив край: Напълно непознати помогнаха на самотна майка

Кадър Нова тв

Преди време Нова тв разказа историята на Теди - момченце, което страда от тежко генетично заболяване. Благодарение на благотворителна кампания семейството събра пари и стартира лекуване в Турция.

Галя и двете й деца бяха настанени в общинско жилище без ток, без парно, без обикновени условия за живот. Днес две години по-късно, отново добри хора подадоха ръка и апартаментът на Галя е изцяло ремонтиран, а дребният Теди има късмет за ново лекуване във Франция. Как ще посрещнат Теди и майка му Галя празниците, вижте повече в репортажа на Нова тв. 

Това е единствено една от положителните дела в помощ на фамилии в потребност, които в дните до Великден екипът на „ Здравей, България ” реши да поддържа освен с думи. За тях ще опише Василена Гръбчева в поредност от репортажи.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР